Trailer met sterrencast voor anti-dierproef animatiefilm 'Save Ralph'

Trailer met sterrencast voor anti-dierproef animatiefilm 'Save Ralph'

Heel wat grote namen doen mee aan het project!

Dierproeven worden vandaag de dag nog maar wat vaak uitgevoerd. De dierenrechtenorganisatie Humane Society International (HSI) wil hier een stokje voor steken. Op 6 april brengen zij een korte stop-motionfilm uit, genaamd Save Ralph.

Save Ralph werd geschreven en geregisseerd door Spencer Susser (o.a. bekend van Hesher). Ook de cast mag er zijn. Taika Waititi (Jojo Rabbit) verleent zijn stem aan het konijn Ralph, de hoofdrolspeler, maar ook Zac Efron (The Greatest Showman), Ricky Gervais (Night at the Museum), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) en Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2) zullen in de korte film te horen zijn.

Verhaal
Waititi mag dan wel voornamelijk bezig zijn met de nieuwe Thor film, genaamd Love and Thunder, hij wilde toch graag meedoen met dit project, dat hij op Twitter prijst. Daar deelde hij het onderstaande bericht met de poster van de film: ''Als je de film niet bekijkt en geweldig vindt, haat je dieren en zijn we geen vrienden meer''.



Save Ralph is gemaakt om het testen van cosmeticaproducten op dieren aan te klagen. De teaser trailer is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair