Acteur Jon Hamm wordt Iron Man

Acteur Jon Hamm wordt Iron Man

Iron Man heeft een rol in M.O.D.O.K.

Jarenlang was Robert Downey Jr. dé Iron Man, maar de acteur is uiteraard niet de enige die het personage gestalte geeft. In animatiefilms en -series wordt zijn stem al jaren ingesproken door verschillende namen.

Nu verbindt een andere grote meneer uit Hollywood zijn naam aan Tony Stark a.k.a. Iron Man. Het is namelijk Jon Hamm die de stem van Stark gaat inspreken in de stop motion-animatieserie M.O.D.O.K. die later dit jaar op de streamingdienst Hulu en mogelijk Disney+ Star verschijnt.

Jon Hamm wordt Iron Man
Hamm is vooral bekend van zijn rol als Don Draper in de successerie Mad Men van de zender AMC, maar is ook te zien in films als Sucker Punch, Baby Driver en Top Gun: Maverick.

Overigens werden er nog meer bekende namen voor de animatieserie M.O.D.O.K. aangekondigd. Nathan Fillion spreekt de stem in van Wonder Man, Whoopi Goldberg is Poundcakes, en Bill Hader doet zowel Angar the Screamer als de Leader. Patton Oswalt spreekt de stem in van George Tarleton / M.O.D.O.K..

Vanaf 21 mei is M.O.D.O.K. in ieder geval te zien op het Amerikaanse Hulu. Hieronder het moment van de onthulling tijdens WonderCon@Home, met op 36:00 een nieuwe clip.



NieuwsFilm

meest populair