De 'Paranormal Activity'-reboot is klaar om te filmen

De 'Paranormal Activity'-reboot is klaar om te filmen

Regisseur, scenarist en cast staan in de startblokken.

Nog maar een maand nadat werd aangekondigd dat de reboot van horror-franchise Paranormal Activity naar de streamingdienst Paramount+ zal gaan, zijn er een hoop nieuwe castleden voor de film aangekondigd.

De hoofdrolspeler zijn volgens The Wrap Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert en Henry Ayers-Brown.

Plotdetails rondom het zevende deel in de reeks worden geheimgehouden. De film is een productie van Paramount Players en zou naar verluidt geen remake of een vervolg zijn, maar meer een 'onverwachte twist' geven aan de films die eerder kwamen. Het script komt uit de pen van Christopher Landon, die eerder de scripts van delen 2 tot en met 4 schreef, alsmede dat van spinoff The Marked Ones uit 2014. William Eubank (Underwater) regisseert.

De eerste film was in 2009 verantwoordelijk voor een geheel nieuwe interesse in het 'found footage'-genre en was een enorm succes. Het budget was een luttele 15.000 dollar, maar de film bracht wereldwijd 193 miljoen dollar in het laatje.

De zevende Paranormal Activity stond eigenlijk op de planning voor een release op 4 maart 2022, maar het is onbekend of dit zal veranderen door de verschuiving naar Paramount+.

NieuwsFilm

meest populair