'Godzilla vs. Kong' gaat voor monsterstart!

'Godzilla vs. Kong' gaat voor monsterstart!

Onder de huidige omstandigheden: Mogelijk $100 miljoen in eerste weekend

De bioscopen in Nederland zitten nog op slot, maar in heel wat andere landen gaan er volop tickets over de toonbank. Het zou zelfs kunnen dat Godzilla vs. Kong een score van $100 miljoen neerzet in het eerste weekend.

Volgens Deadline scoort de vierde film in het MonsterVerse sterk in China. Op de eerste dag werd namelijk 21,5 miljoen dollar opgehaald en dat betekent dat de film zomaar richting de 70 miljoen ophaalt gedurende het complete weekend.

De film van regisseur Adam Wingard draait dit weekend in zo'n 37 markten / landen en zou volgens Deadline wereldwijd op zeker 90 miljoen dollar moeten kunnen uitkomen. Aan de ontvangst zal het niet liggen. Godzilla vs. Kong staat op een mooie 79% na 29 recensies.

Vanaf 31 maart ook in de States
Op 31 maart verschijnt Godzilla vs. Kong ook in de States in de bioscopen en die zijn de afgelopen weken weer massaal opengegaan, ook in New York en Los Angeles, zij het met de nodige beperkingen.

Godzilla: King of the Monsters haalde in 2019 een wat teleurstellende 387 miljoen dollar op. Mocht Godzilla vs. Kong op die omzet uitkomen, dan is dat onder de huidige omstandigheden een prima score.



NieuwsFilm

meest populair