'Ghost of Tshushima' wordt een bloederige gameverfilming

'Ghost of Tshushima' wordt een bloederige gameverfilming

Chad Stahelski mag de film maken.

Sony heeft het druk met verfilmingen van PlayStation-games. Vandaag is aangekondigd dat er een verfilming komt van hitspel Ghost of Tsushima; een film die ontwikkeld zal worden door Chad Stahelski.

Van de game werden meer dan 6,5 miljoen exemplaren verkocht in minder dan een jaar. Het nieuwe project past binnen de plannen van Sony om zoveel mogelijk van zijn games te verfilmen.

Bloedige strijd
De game Ghost of Tsushima is het verhaal van Jin Sakai. Hij is een dertiende eeuwse samoerai die strijdt tegen een leger van Mongoolse aanvallers, die aangevoerd worden door Khotun Khan. Na een reeks bloedige eerste veldslagen, vertrekt Jin op een queeste om zijn krachten te verzamelen en zijn thuis te heroveren.

De game wordt nu mogelijk verfilmd door Chad Stahelski. Hij wordt geproduceer ddoor Alex Young en Jason Spitz van Stahelski's 87Eleven Entertainment, in samenwerking met Asad Qizilbash en Carter Swan van PlayStation Productions.

In december kondigde Sony al aan dat het van plan was om films en series te maken op basis van PlayStation-games. Het zou gaan om drie films en zeven series.

NieuwsFilm

meest populair