Gave comic 'Tokyo Ghost' krijgt een film van Cary Fukunaga op Netflix

Gave comic 'Tokyo Ghost' krijgt een film van Cary Fukunaga op Netflix

Tokyo Ghost wordt echt heel tof.

Netflix heeft een interessante regisseur weten te strikken voor zijn verfilming van de cyberpunk comic Tokyo Ghost. Niemand minder dan James Bond-regisseur Cary Fukunaga zal de film regisseren.

Dat meldt The Hollywood Reporter. De verfilming wordt ontwikkeld door Legendary Entertainment. Fukunaga zal niet alleen regisseren, maar produceert de film ook samen met Hayden Lautenbach. Verder wordt het scenario geschreven door Rick Remender, die ook achter de comics zit.

Tokyo Ghost
De comics Tokyo Ghost begonnen in 2015, en werden dus geschreven door Rick Remender. De tekeningen kwamen van de hand van Sean Murphy; er verschenen tot nu toe tien delen.

De synopsis van de interessante comic luidt als volgt:

Het eiland Los Angeles in 2089. De mensheid is verslaafd aan technologie. Virtuele buzz creëren is het enige wat je nog hebt om voort te leven en gangsters runnen alles. En tot wie wenden die gangsters zich als ze hun heerschappij willen doordrukken? Led Dent en Debbie Decay krijgen het werk dat hen uit de bekende buren van LA zal drijven, richting het enige technologieloze land op Aarde: The Garden Nation of Tokyo.

NieuwsFilm

meest populair