'Avatar'-acteur Stephen Lang over zijn mysterieuze terugkeer in 'Avatar 2'

'Avatar'-acteur Stephen Lang over zijn mysterieuze terugkeer in 'Avatar 2'

Avatar 2 komt volgend jaar in december uit in de bioscoop.

De cast voor James Camerons Avatar 2 bestaat voor een groot deel uit terugkerende acteurs en actrices die in 2009 ook al te zien waren. Ook mensen die het einde van die film niet levend haalden. Stephen Lang is er daar een van.

Zijn Miles Quaritch haalde het einde van Avatar niet, maar keert alsnog terug voor de vier vervolgfilms. Daar vertelt de acteur tijdens een nieuw interview voor het eerst over.

Terugkeer in Avatar 2
"Ik vind het echt een ongelofelijk fascinerend personage. Hij zou niet terugkeren als Jim er geen interesse in zou hebben en niet zou willen weten hoe het met hem verder zou gaan," aldus Lang tegenover ComingSoon.net.

"De vraag is natuurlijk waar het personage hem als schrijver, als regisseur kan brengen. En wat het mij als acteur brengt. Ik denk dat je kan zien dat het personage enorm zal groeien, en dat hij ook wat terugvalt over de vier films. Hoe dan ook moet hij uiterst interessant zijn en moet je een personage op een levensreis hebben gezien tegen de tijd dat het verhaal af is."

Hoe het personage terug keert is nog niet zeker. Maar alles kan in de Avatar-franchise, dus wellicht is Miles Quaritch gewoon een kloon, of brengen de Na'vi hem op de een of andere manier weer tot leven. Antwoorden laten nog wel even op zich wachten, want de release staat gepland voor december 2022.

NieuwsFilm

meest populair