Stevige gevechten in nieuwe beelden 'Mortal Kombat'

Stevige gevechten in nieuwe beelden 'Mortal Kombat'

Scorpion, Kung Lao, Goro en Cole Young... Je ziet ze straks allemaal.

De film Mortal Kombat belooft een groots spektakel te worden met heel veel gevechten, bloed, wapens, uiteenlopende helden en schurken en uiteraard "fatalities"... Finish him!

Mortal Kombat van Warner Bros. en debuterend regisseur Simon McQuoid is één van de vele films die dit jaar gelijktijdig met de bioscooprelease online verschijnt, in de States op HBO Max en in de rest van de wereld vooral via de illegale kanalen.

Dat illegaal downloaden werd de laatste jaren flink teruggedreven, maar de cijfers rond Wonder Woman 1984 bewijzen dat de nieuwe releasestrategieën de piraterij weer doen laten opleven. En gek is dat niet. Wonder Woman 1984 verscheen in de States eind december en komt in Nederland pas vanaf 31 maart beschikbaar.

Mortal Kombat niet (meteen) in de bioscoop
We kunnen het helaas niet anders brengen. De kans dat we Mortal Kombat ook gelijk in de Nederlandse bioscopen te zien krijgen is bijzonder klein. De maatregelen in ons land zijn verlengd tot 20 april en dat betekent dat de zalen niet eerder dan dat moment opengaan.

Of we vanaf 21 april weer films op het witte doek kunnen zien, is overigens nog maar de vraag. Hieronder een nieuwe tv-trailer.



NieuwsFilm

meest populair