De Top-3 best bekeken films op Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 Yes Day (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Miguel Arteta | Cast: Jennifer Garner, Edgar Ramírez, Jenna Ortega, e.a.
De ooit zo heerlijk positieve Allison en Carlos zeiden destijds tegen alles wat ze maar tegenkwamen ja, maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig is het vaste antwoord van het stel nee. Hun drie kinderen weten hun ouders echter te overtuigen om een dag lang alleen maar ja te zeggen. Dat leidt tot een hoop gekke wensen en een dag vol avontuur.

#2 Kin (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan en Josh Baker | Cast: Myles Truitt, Jack Reynor, Dennis Quaid e.a.
Eli, een eenzame tiener uit Detroit, vindt op een dag een geheimzinnig buitenaards wapen op straat. Daardoor raken hij en zijn oudere broer Jimmy, die net is teruggekeerd uit de bak maar nog een hoop schulden open heeft staan, betrokken bij een geheime oorlog. De twee kunnen niets anders dan vluchten, maar krijgen wel hele bende criminelen achter zich aan.

#3 Deadly Illusions (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna Elizabeth James | Cast: Dermot Mulroney, Kristin Davis, Shanola Hampton, e.a.
Romanschrijfster Mary Morrision begint - louter omdat haar man de helft van hun vermogen heeft vergokt - aan een nieuw deel in haar meest succesvolle boekenserie, maar kampt al snel met writer's block. Ze huurt een kinderoppas in, genaamd Grace, met wie ze al snel een goede band krijgt. En terwijl ze werkt aan haar nieuwe bestseller, begint de grens tussen fictie en realiteit steeds meer te vervagen.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair