Steven Spielberg gaat voor opvallende hoofdrolspeler voor zijn nieuwe film

Steven Spielberg gaat voor opvallende hoofdrolspeler voor zijn nieuwe film

Opvallende naam voor een Steven Spielberg-film.

Even geleden werd duidelijk dat Steven Spielberg werkt aan een opmerkelijke film. Hij gaat namelijk een film maken over zijn jeugd, al zal deze wel "een eigen toon en afwijkende invalshoek" krijgen.

Nu wordt via The Wrap duidelijk dat komiek en voornamelijk komedie-acteur Seth Rogen een belangrijke rol moet gaan krijgen in de film. De acteur uit films als The Night Before, The Interview en 21 Jump Street zou namelijk de favoriete oom van Spielberg moeten gaan spelen.

Steven Spielberg krijgt Seth Rogen als oom
De film wordt het verhaal over de jeugd van Spielberg, terwijl hij opgroeit in Arizona. Actrice Michelle Williams (Manchester by the Sea, Venom) werd al aangetrokken om de moeder van Spielberg te spelen, al zal ook deze rol iets anders worden aangekleed.

Spielberg zal meewerken aan het script van Tony Kushner, iets dat hij de afgelopen twintig jaar niet heeft gedaan. De opnames moeten in de zomer starten zodat de film ergens in 2022 kan verschijnen.

Van Spielberg verschijnt naar verwachting in december het met een jaar vertraagde West Side Story en acteur Rogen richt zich de afgelopen tijd op tv, met aankomende series als Invincible, Santa Inc. en Pam & Tommy.

NieuwsFilm

meest populair