Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Yes Day (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Miguel Arteta | Cast: Jennifer Garner, Edgar Ramírez, Jenna Ortega, e.a.
De ooit zo heerlijk positieve Allison en Carlos zeiden destijds tegen alles wat ze maar tegenkwamen ja, maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig is het vaste antwoord van het stel nee. Hun drie kinderen weten hun ouders echter te overtuigen om een dag lang alleen maar ja te zeggen. Dat leidt tot een hoop gekke wensen en een dag vol avontuur.

#2 Deadly Illusions (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna Elizabeth James | Cast: Dermot Mulroney, Kristin Davis, Shanola Hampton, e.a.
Romanschrijfster Mary Morrision begint - louter omdat haar man de helft van hun vermogen heeft vergokt - aan een nieuw deel in haar meest succesvolle boekenserie, maar kampt al snel met writer's block. Ze huurt een kinderoppas in, genaamd Grace, met wie ze al snel een goede band krijgt. En terwijl ze werkt aan haar nieuwe bestseller, begint de grens tussen fictie en realiteit steeds meer te vervagen.

#3 Despicable Me 3 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Balda en Pierre Coffin | Cast: Steve Carell, Jenny Slate, Kristen Wiig, e.a.
Gru - ooit een superschurk, nu een brave huisvader en verlaten door zijn gele hulpjes - wordt onverwachts herenigd met zijn tweelingbroer Dru, die eveneens een dievencarrière ambieert en ook nog eens schatrijk blijkt te zijn. Ondertussen probeert Balthazar Bratt, een kindsterretje uit de jaren tachtig, de wereld te veroveren. Aan Gru en zijn meiden om hem tegen te houden.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair