Amazon Prime Video voegde deze 11 films toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze 11 films toe afgelopen week

Het was weer een behoorlijk degelijke week op Amazon Prime Video. Check hier al het nieuws:

Het was weer een prima weekje op Amazon Prime Video, met een paar echte topfilms en wat behoorlijk interessante titels. We zetten, zoals je van ons gewend bent, alle nieuwe titels op een rij.

Crawl (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson, Anson Boon
Een jonge vrouw heeft het zwaar met het redden van haar vader tijdens een zware orkaan. Niet alleen komt ze vast te zitten in een huis dat vol water loopt, ook moet ze het opnemen tegen de wreedste en meest gevreesde roofdieren van Florida: alligators.

Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Tim Downie, Madeleine Worrall, Lottie Steer, Geoffrey Palmer
Paddington reist naar Londen, op zoek naar een nieuw thuis. Paddington realiseert zich al gauw dat het leven in de stad niet zo romantisch is als hij zich voorgesteld had. Totdat hij de vriendelijke Brown familie ontmoet, die het label op zijn nek lezen: "Let alsjeblieft op deze beer. Bedankt.", en hem een tijdelijk thuis bieden. Alles lijkt goed, totdat een taxidermist zijn oog op Paddington laat vallen.

The Dark Knight (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine
Met de hulp van politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent rolt Batman de resterende bendes in Gotham City op. Maar wanneer een psychopatische crimineel, beter bekend als The Joker, de straten onveilig maakt, vervalt de stad in chaos.

Horizon Line (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mikael Marcimain | Cast: Alexander Doetsch, Keith David, Allison Williams, Pearl Mackie
Sara (Allison Williams) en haar ex Jackson (Alexander Dreymon) zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit.

Bad Match (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Chirchirillo | Cast: Lili Simmons, Noureen DeWulf, Jack Cutmore-Scott, Chase Williamson
Een playboy raakt compleet de weg kwijt, als hij online een vrouw leert kennen.

World War Z (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale
Lane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen. Zombies dreigen namelijk de volledige wereld over te nemen, en Lane werkt zich uit de naad dit te voorkomen.

The Blackout (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Egor Baranov, Nathalia Hencker | Cast: Aleksei Chadov, Pyotr Fyodorov, Svetlana Ivanova, Lukerya Ilyashenko
Geen meteorietinslag, geen gevaarlijke terroristische aanslag, geen nucleaire oorlog. Oleg weet het nog allemaal heel goed. Hij was in een restaurant in Moskou tijdens de black-out. De stoppen van de wereld sloegen letterlijk door. Zo goed als overal is er geen elektriciteit meer, behalve bizar genoeg in Moskou, een deel van Wit-Rusland, Oekraïne en Finland. Rond die cirkel ontdekken soldaten enkel massagraven van mensen, alles is verlaten voor zover het oog strekt. 24 dagen later zijn er enorme barricades opgetrokken rondom de perimeter. Als op een van de voorposten het alarm afgaat, blijkt het een niet-menselijke dreiging te zijn.

68 Kill (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trent Haaga | Cast: Matthew Gray Gubler, AnnaLynne McCord, Alisha Boe, Sheila Vand
Het begon met een stel lijken en 68.000 dollar aan gestolen geld. De vriendin van Chip Taylor, Liza, had een perfect plan om haar rijke sugar daddy te bedriegen. Dat had makkelijk kunnen zijn, maar blijkt slechts het begin te vormen van een angstaanjagende dag.

The Lookalike (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Gray | Cast: John Corbett, Scottie Thompson, Gina Gershon, Steven Bauer
Na een onverwachte dood, moeten twee criminele het liefje van een drugsbaron opsporen, voor het te laat is.

Abigail (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aleksandr Boguslavskiy | Cast: Tinatin Dalakishvili, Eddie Marsan, Rinal Mukhametov, Ravshana Kurkova
Abigail woont in een stad waarvan de grenzen zijn gesloten vanwege een pandemie. Haar vader is een van de zieken en ze besluit tegen de regels in op zoek te gaan naar haar pa. Al snel komt ze erachter dat de stad vol magie zit.

La femme tranquille (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thierry Binisti | Cast: Line Renaud, Pierre Mondy, Richard Sammel, Simon Boyle
1943. Frankrijk is bezet door de nazi's. Louise is 70 en in haar bar wil iedereen de oorlog graag vergeten. Haar rust wordt echter verstoord door een roep om hulp van een Engelse vechtpiloot, die uit de lucht is komen vallen... net als een engel.

NieuwsFilm

meest populair