Daniel Radcliffe speelt de slechterik in 'Lost City of D'

Daniel Radcliffe speelt de slechterik in 'Lost City of D'

Sandra Bullock en Channing Tatum tekenden al eerder voor de film.

Daniel Radcliffe werd wereldberoemd als Harry Potter. In de geliefde franchise speelt hij de held, maar nu neemt de acteur ook eens de rol van de villain op zich, namelijk voor de film Lost City of D.

Eind vorig jaar werd bekend gemaakt dat Channing Tatum en Sarah Bullock de hoofdrollen hadden weten te bemachtigen. In Lost City of D speelt Bullock een teruggetrokken romanschrijfster die vast komt te zitten met haar omslagmodel (Tatum) tijdens een van haar boekentours. Ze denkt dat dit het ergste is wat haar kan overkomen.

Van kwaad tot erger
Het gaat echter nog verder bergafwaarts. Een mislukte poging tot ontvoering zorgt ervoor dat Tatum en Bullock een spannende junglereis doormaken, waarbij ze elkaar moeten vertrouwen en hierdoor naar elkaar toe groeien. Bullock komt erachter dat het leven romantischer en vreemder kan zijn dan alle fictieverhalen die ze tot nu toe schreef.

Het is nog niet geheel duidelijk wie Radcliffe in de film zal spelen, maar naar alle waarschijnlijkheid is hij degene die achter de ontvoering zit.

Regisseur-duo
The Lost City Of D wordt geregisseerd door de broers Adam en Aaron Nee. Bullock produceert het project via haar bedrijf Fortis Films, samen met Liza Chasin en Seth Gordon (die medeverantwoordelijk is voor het script).

NieuwsFilm

meest populair