Schokkende twist van 'The Falcon and the Winter Soldier' uitgelegd

Schokkende twist van 'The Falcon and the Winter Soldier' uitgelegd

We leggen uit wat dit te betekenen heeft:

Gisteren is de serie The Falcon and the Winter Soldier van Marvel Studios van start gegaan op Disney+. De eerste aflevering, met de titel New World Order, dook er meteen middenin.

Vandaag vertellen we je over de belangrijkste twist van de nieuwe aflevering. Bereid je dus voor op spoilers!

Wat gebeurde er?
Allereerst leren we dat Sam Wilson meer dan waardig is voor het schild van Cap. Maar na heel wat overleggen en discussies, besloot hij het bijzondere ding niet te accepteren. Een keuze die ook James Rhodes niet helemaal begrijpt.

Maar wat Sam betreft, heeft de wereld "nieuwe helden" nodig, die "passen bij de tijden waarin we leven." Een ambtenaar zegt hem vervolgens dat hij een goede keuze gemaakt heeft.

Nieuwe Captain America
Hoewel het schild van Cap in eerste instantie belandde in een glazen kast in het Smitsonian Museum, blijkt aan het einde van de aflevering al dat de Amerikaanse overheid besloten heeft de eigenaar van het schild te zijn. Oud-marinier John Walker is geselecteerd als de nieuwe Cap.

Voor Sam is dat natuurlijk zwaar: hij wist niet dat dit zomaar zou gebeuren. Bovendien lijkt John Walker als oud-marinier bij uitstek iemand die bevelen van de overheid volgt, ook als hij er zo zijn twijfels bij heeft. Dat voorspelt dus wat.

NieuwsFilm

meest populair