Nu te zien: Is 'The Falcon and the Winter Soldier' de moeite waard?

Nu te zien: Is 'The Falcon and the Winter Soldier' de moeite waard?

Het volgende hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe.

Na het succes van WandaVision is vandaag The Falcon and the Winter Soldier van start gegaan op Disney+, de tweede serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer volgen we Anthony Mackie's Falcon en Sebastian Stans Winter Soldier.

Maar is deze Marvel-serie wel de moeite waard, aangezien we al best veel van beide personages hebben gezien in de filmreeks? Als we de recensenten moeten geloven wel. Op het moment van schrijven staat de serie na 62 recensies op maar liefst 97% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Stan brengt diepgang
"Anthony Mackie en Sebastian Stan zijn in topvorm, waarbij de laatste echt de kans krijgt om te schitteren als Bucky die worstelt om zijn plek in de wereld te vinden. Zijn vredige sabbatical in Wakanda als de Witte Wolf is voorbij, dus wat gebeurt er als hij wordt geconfronteerd met de zonden uit zijn verleden? Dat is een vraag die deze serie lijkt te willen beantwoorden," aldus ComicBookMovie.com.

Complexiteit via Mackie
"Voor Mackie - een productief acteur, die velen voor het eerst opmerkten in zijn rol in Half Nelson vijftien jaar geleden, is dit voor hem eindelijk een moment om te stralen. Mackie's werk in de Marvel-films was altijd sterk, maar enigszins onderbelicht, gezien de omvang van zijn talent. Wat opvalt is dat hij veel complexiteit mag toevoegen," weet Variety.

Al met al wordt er zeer positief over de eerste aflevering geschreven. De serie zou uit "slechts" zes afleveringen van zo'n 45 tot 55 minuten bestaan. Hieronder nogmaals een voorproefje op de serie waarvan de eerste aflevering dus al online staat.



NieuwsFilm

meest populair