'Spider-Man: No Way Home' gaat dit verhaal vertellen?

'Spider-Man: No Way Home' gaat dit verhaal vertellen?

Een onthullend nieuw gerucht!

Spider-Man: No Way Home lijkt op het eerste gezicht een Spider-Verse verhaal te gaan vertellen. Maar tegelijk gaat het verhaal dat Marvel Studios zich tot een heel andere verhaallijn wendt voor deze derde solofilm voor spinnenmans.

Het gerucht gaat dat Kevin Feige voor inspiratie kijkt naar de comics Amazing Spider-Man van J. Michael Straczynski en John Romita. Dat meldt althans Reddit-gebruiker Pomojema_SWNN, die meermaals een betrouwbare bron van informatie bleek te zijn.

Een samenwerking
Het verhaal rond Amazing Spider-Man waar Feige zich op zou baseren is drieledig. Peter Parker werkt daarin samen met Doctor Strange om New York City te beschermen. Maar zodra hij door een portaal stapt met de Sorcerer Supreme, beleeft hij gebeurtenissen uit zijn verleden weer.

In de comics zien we Peter Parker in een jonger lichaam wakker worden en vechten tegen al zijn vijanden van vroeger. Deze Spidey heeft niet zoveel oude bekende schurken, maar allicht dat hij door een portaal stapt en in andere universa terecht komt.

Zodoende zouden we dan acteurs als Andrew Garfield en Tobey Maguire kunnen ontmoeten, evenals oude schurken waar hun versies het tegen op namen.

NieuwsFilm

meest populair