Gruwelijke slachtpartij in beelden uit 'Mortal Kombat'

Gruwelijke slachtpartij in beelden uit 'Mortal Kombat'

Met Scorpion & Sub-Zero.

De eerdere trailers en andere beelden bewezen al dat Mortal Kombat een bijzonder grauwe en bloederige verfilming wordt van het eveneens zeer stevige gelijknamige vechtspel. Ook is bekend dat de film start met een scène waarin de personages Scorpion en Sub-Zero het tegen elkaar opnemen.

In een snelle clip zie je hieronder hoe die bloederige en uiterst gewelddadige openingsscène er zo ongeveer uit gaat zien. Overigens is dit nog een redelijk brave clip aangezien het echte geweld niet getoond wordt.

Clip uit openingsscène Mortal Kombat
In de openingsscène van zo'n dertien minuten gaan we naar Japan als we zien hoe de familie van Hanzo Hasashi (Hiroyuki Sanada) wordt afgeslacht door Bi-han (Joe Taslim) en zijn mede Lin Kuei-ninja's. Voordat hij sterft, zweert Hashasi wraak op Bi-han en waarschuwt hij hem dat hij nooit zijn gezicht zal vergeten.

Over een ongeveer een maand moet Mortal Kombat van Warner Bros. en debuterend regisseur Simon McQuoid in de wereldwijde bioscoopzalen en in de States op HBO Max verschijnen. Laten we hopen dat de Nederlandse zalen op 15 april geopend zijn voor publiek.



NieuwsFilm

meest populair