Hoe de grote baas over de vermeende terugkeer van Captain America denkt?

Hoe de grote baas over de vermeende terugkeer van Captain America denkt?

Kevin Feige verwijst het bericht naar het land der fabelen.

Enkele weken geleden was er opeens het bericht dat Chris Evans terug zou gaan keren in het Marvel Cinematic Universe. Hij zou de rol van Steve Rogers a.k.a. Captain America weer moeten gaan spelen in één of twee films.

De acteur ontkende het bericht snel. "Nieuws voor mij 🤷🏻‍♂️," schreef Evans op Twitter. Daarna werd het stil, maar nu heeft ook Marvel Studios gereageerd op het bericht van ook toonaangevende media.

Chris Evans niet terug als Captain America
"Ik antwoord zelden meer met "nee", omdat ik me altijd blijf verbazen over de dingen die gebeuren. Dat gerucht werd, denk ik, vrij snel ontkend door de man zelf," zei Feige in een interview met Entertainment Weekly.

Ondanks dat Steve Rogers in persoon van het toneel verdwijnt, zal zijn personage Steve Rogers doorleven in The Falcon and the Winter Soldier. In eerdere trailers zagen we zijn gezicht verschijnen op een poster of iets dergelijks.

Ook de naam Captain America zal waarschijnlijk niet verdwijnen, aangezien eerder werd aangekondigd dat de Disney+ serie duidelijk zal maken wie de opvolger van Captain America wordt. Er zijn twee grote kanshebbers: Anthony Mackie's Falcon en Sebastian Stans Winter Soldier.



NieuwsFilm

meest populair