Marvel lost mysterie uit 'Avengers: Endgame' op

Marvel lost mysterie uit 'Avengers: Endgame' op

Deze nieuwe commercial doet het wel voor ons.

Er gebeurt echt ontzettend veel in Avengers: Endgame. Het is behoorlijk indrukwekkend hoeveel verhalen de film afrondde, en hoeveel er tegelijk werd opgezet.

Een van de hoogtepunten was 'fat Thor', die in New Asgard een heel nieuw leven leidde. Hij was in eerste instantie vooral lachwekkend, en bleek alleen nog maar bier te drinken en games te spelen met zijn nieuwe vrienden. Maar vervolgens bekeek de film op een behoorlijk serieuze manier zijn (in zijn ogen) falen en de manier waarop hij zijn zelfvertrouwen hervond.

Fortnite spelen
Thor speelde in eerste instantie vooral Fortnite met zijn nieuwe vrienden Korg en Miek. Samen verspilden ze hun dagen met het spelen van games en vooral ook het strijden tegen ene Noobmaster69.

Wie dat was leerden we niet in Avengers: Endgame en gek was dat niet. Het ging immers maar om een wat flauwe grap. Maar je moet het Marvel nageven, want er is nu een gezicht achter Noobmaster69.

Een nieuwe promo voor The Falcon and the Winter Soldier laat zien hoe Sam Wilson in en Xbox-winkel staat. De verkoper daar probeert hem warm te krijgen voor Xbox, wat nog best moeilijk is. Maar op het moment dat hij Sam de Xbox laat bespelen, zegt hij dat zijn nickname Noobmaster69 is.

Nog indrukwekkender is eigenlijk stiekem het feit dat de verkoper gespeeld wordt door D.C. Pierson, die we voor het laatst zagen in de film Captain America: The Winter Soldier en werkte in een Apple Store.



NieuwsFilm

meest populair