Gerucht: Bryan Cranston (Breaking Bad) straks als schurk in 'Spider-Man'?

Gerucht: Bryan Cranston (Breaking Bad) straks als schurk in 'Spider-Man'?

Hij zou niemand minder dan Norman Osborn gaan spelen.

Het gerucht gaat dat Bryan Cranston mogelijk een rol krijgt in een toekomstige Spider-Man film. Hij zou mogelijk de rol van Norman Osborn gaan spelen in verschillende Spidey-films, maar ook andere Marvel Cinematic Universe-projecten.

Dat stelt althans de doorgaans redelijk betrouwbare Mikey Sutton van Geekosity. Belangrijk is dat Cranston de rol van Norman Osborn zou moeten spelen, maar mogelijk dan niet direct de Green Goblin.

Norman Osborn
Mikey Sutton stelde dat het idee op dit moment zou zijn dat Bryan Cranston de rol van Norman Osborn zal spelen. Hij is dan niet te zien als de Green Goblin, die we nu tweemaal als slechterik in een van de Spider-Man films hebben gezien.

Volgens Sutton is het niet uitgesloten dat dit op een later moment wel zo zou zijn, maar is het vooralsnog niet aan de orde. In plaats daarvan zou men dat pas op een veel later moment overwegen.

Tot slot stelt Sutton op basis van zijn anonieme bronnen dat Peter Parker in de films heel erg op kijkt naar Norman. Dat kan dus nog interessant worden, mocht het gerucht kloppen.

NieuwsFilm

meest populair