Zack Snyder laat zich uit over zijn 'Justice League 2' plannen

Zack Snyder laat zich uit over zijn 'Justice League 2' plannen

De vraag is of het er überhaupt ooit van komt...

Het is nu bijna zover! Over een paar dagen komt dan eindelijk Zack Snyder's Justice League uit. Deze vier uur durende versie had eigenlijk op moeten bouwen naar een vervolg, maar hier zal het helaas hoogstwaarschijnlijk nooit van komen. Tijdens een recent interview liet de regisseur zich erover uit.

Snyder bracht zijn eerste DCEU film uit in 2013. Dit was Man of Steel. Hierna kwam hij met Batman v Superman: Dawn of Justice om vervolgens aan de slag te gaan met Justice League. Hij wist ook al precies welke kant hij op wilde gaan met de sequel, dat groots had moeten worden.

Verhaal
De regisseur is volop zijn Justice League versie aan het promoten en tijdens een van deze gesprekken liet hij weten wat hij van plan was met Justice League 2. We kregen al eerder te horen dat het vervolg zich zou afspelen in een post-apocalyptische Knightmare tijdlijn, al geeft Snyder nu iets meer details vrij.

''De aarde is verloren wanneer Superman bezwijkt aan Darkseid's anti-life'' begint de regisseur. ''Als gevolg hiervan reist Flash terug in de tijd om dit te kunnen veranderen. En dan vindt er een gigantisch gevecht plaats tegen Darkseid''.

Groot
De manier waarop Snyder het beschrijft lijkt het alsof het een gevecht had moeten worden zoals we dat in Avengers: Endgame zagen, waarin alle superhelden het opnemen tegen Thanos en zijn troepen.

Zo gaat Snyder verder: ''Wanneer Darkseid naar de aarde komt, moeten alle legers samenwerken om hem te kunnen verslaan. Er zouden gigantische vliegtuigen zijn met Special Forces troepen, maar ook alle Atlanten komen de oceaan uit en alle Amazones van het eiland af om mee te helpen. Het zou een geweldig gevecht zijn''.

NieuwsFilm

meest populair