'The Flash' verliest een van zijn hoofdrolspelers: Billy Crudup is er niet in te zien

'The Flash' verliest een van zijn hoofdrolspelers: Billy Crudup is er niet in te zien

De acteur kan helaas geen ruimte maken in zijn agenda voor de opnames.

Acteur Billy Crudup was heel kort te zien als Dr. Henry Allen in Justice League (2017). Hij speelde daarmee de vader van Barry Allen, in een bijzonder kort moment met zijn zoon.

The Hollywood Reporter meldt nu dat de acteur die rol niet nog eens zal spelen. In The Flash is actrice Maribel Verdú gecast als de moeder van Barry. Maar tegelijk meldt men dat Crudup niet nog eens te zien zal zijn als Henry Allen.

Opnieuw casten
Dat betekent dat de rol van Henry Allen opnieuw gecast zal worden. Voor Crudup is het geen kwestie van willen, maar kunnen. Hij zit namelijk middenin de opnames van het tweede seizoen van Apple TV+-serie The Morning Show.

Er gaan nog geen verhalen rond over een eventueel opvolger voor de acteur. Hoe dan ook wordt The Flash een bijzondere film. Zo zien we twee Batman-acteurs: Ben Affleck en Michael Keaton verschijnen.

De film wordt geregisseerd door Andy Muschietti en brengt ons "een verhaal van tijdreizen: Flash reist terug in een poging zijn moeder te redden. Het is een spectaculaire actiefilm, maar eentje met een groot hart."

NieuwsFilm

meest populair