Zeldzame 100% score op RottenTomatoes: Check hier de trailer van 'The Paper Tigers'

Zeldzame 100% score op RottenTomatoes: Check hier de trailer van 'The Paper Tigers'

The Paper Tigers ziet er toch best gaaf uit zo!

De film The Paper Tigers maakte tot nu toe een ronde in het festivalcircuit, waar deze enorm goed ontvangen is. Zo erg dat de martial arts film een uitzonderlijke 100%-score op Rotten Tomatoes heeft.

De martial arts film zal op 7 mei in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien zijn. Hoe het hier in Nederland met de filmrelease zit is nog niet helemaal duidelijk. Maar knap is wel dat de film een gigantisch goede score heeft op Rotten Tomatoes.

The Paper Tigers
Hieronder kan je de trailer voor de film zien:



The Paper Tigers draait om Danny, Hing en Jim. Zij waren als tieners verzot op alles dat met kung fu te maken heeft en echt onafscheidelijk van elkaar. Vijfentwintig jaar later zijn ze allebei verworden tot mannen van middelbare leeftijd die er bepaald niet meer uitzien alsof ze ook maar een trap kunnen geven zonder hun hamstring te verrekken.

Als hun oude leermeester vermoord wordt, besluit het trio weer samen te werken. Het wreken van hun sifu vereist behoorlijk wat, waaronder het overwinnen van oude wrokken en een gevaarlijke huurmoordenaar zonder knieproblemen.

NieuwsFilm

meest populair