Disney+ voegde 4 films nieuw toe deze week

Disney+ voegde 4 films nieuw toe deze week

Het zijn behoorlijk prima nieuwe titels.

Vier films werden er nieuw toegevoegd aan Disney+ deze week. Eigenlijk een best prima resultaat, dat grotendeels te danken valt aan STAR. Alle films zijn namelijk onder dat label toegevoegd.

The Fly (1986)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Cronenberg | Cast: Jeff Goldblum, Geena Davis, John Getz, Joy Boushel
Seth Brundle, een briljante maar excentrieke wetenschapper, geeft de journaliste Veronica Quaife de primeur voor zijn laatste uitvinden: een teleporter, waarmee materie verplaatst kan worden van de ene naar de andere plaats. Als hij zichzelf teleporteert vliegt er echter net een vlieg zijn capsule binnen. Hierna is Brundle niet langer dezelfde, en krijgt hij steeds meer eigenschappen van de vlieg.

The Beach (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Boyle | Cast: Leonardo DiCaprio, Daniel York, Patcharawan Patarakijjanon, Virginie Ledoyen
Richard, een jonge Amerikaan, leert in Bangkok de kroegfilosoof Daffy kennen, die hem vertelt over een paradijselijk strand en hem een kaart geeft om de bewuste plek te vinden. Richard kan de Franse Etienne en Françoise ervan overtuigen mee op zoek te gaan naar deze tuin van Eden. Na lange omzwervingen vinden ze inderdaad het bewuste paradijs, maar het is bezet door een commune.

Gone in sixty seconds (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dominic Sena | Cast: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross
Kip Raines is actief in het criminele circuit, en komt na een mislukte opdracht in de problemen. Hij roept de hulp in van zijn broer, die vroeger autodief was. Om zijn broer te redden moet hij in één nacht vijftig auto's stelen.

Own the Room (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cristina Costantini, Darren Foster |
Vijf studenten en hun pogingen om de Global Student Entrepeneur Awards te winnen staan centraal.

NieuwsFilm

meest populair