'Mission: Impossible'-vervolgfilms verrijkt met vijf acteurs: 'The Community'?

'Mission: Impossible'-vervolgfilms verrijkt met vijf acteurs: 'The Community'?

Mission: Impossible 7 onthult nieuwe castleden.

Dit jaar zien we Tom Cruise in twee grote films, namelijk het flink vertraagde Top Gun: Maverick en de zevende film in de Mission: Impossible-reeks. De laatste wordt nog altijd opgenomen en nu zijn er vijf nieuwe acteurs onthuld voor de actiefilm.

Het is regisseur Christopher McQuarrie (Fallout, Rogue Nation) die via zijn Instagram vijf nieuwe acteurs heeft onthuld. Dit zijn Rob Delaney (Deadpool 2), Charles Parnell (Top Gun: Maverick), Indira Varma (Game of Thrones), Mark Gatiss (Sherlock) en Cary Elwes.

"Welcome to The Community"
Opvallend is dat McQuarrie de vijf acteurs in de post van Elwes verwelkomt met de tekst "Welcome to The Community". Uiteraard zijn er nu al gedachten over dat dit een hint is naar (een deel van) de titel van de zevende film: Mission: Impossible - The Community? Of zouden de acteurs een bepaalde organisatie vormen? Op basis van de foto's waarschijnlijk wel.

Overigens zijn de acteurs aangetrokken voor zowel het zevende als achtste deel. Aangezien de opnames voor deel zeven nu al redelijk lang duren, moeten we niet raar staan te kijken als deel acht ook al (deels) is geschoten. Mission Impossible 7 staat gepland voor november 2021. Deel acht verschijnt een jaar later.







NieuwsFilm

meest populair