Nieuwe 'Evil Dead'-film boekt weer vooruitgang

Nieuwe 'Evil Dead'-film boekt weer vooruitgang

Bruce Campbell, alias demonenslachter Ash Williams, geeft een update.

Evil Dead-veteraan Bruce Campbell werd onlangs geïnterviewd door Knox News en liet tijdens dit gesprek een aantal nieuwe details vallen over het nieuwste deel in de franchise: Evil Dead Rise. Campbell zal weliswaar niet terugkeren als Ash, maar is wel betrokken bij de film als producent.

Campbell zei het volgende over de status van de nieuwe film:

"De opnames van de volgende Evil Dead-film moeten later dit jaar beginnen in Nieuw-Zeeland. Het speelt zich af in de moderne tijd en niet langer in de bossen, maar in een stedelijke setting."

Nieuwe setting, nieuw verhaal
De acteur, die Ash Williams speelde in drie films én een serie, liet onlangs al weten dat het hoofdpersonage, net als in de reboot uit 2013, een vrouw zal zijn. Aldus Campbell:

"Dit is een geheel nieuw Evil Dead-verhaal, waarin de Necronomicon terecht komt bij nieuwe personages. Het element dat Evil Dead zo vermakelijk maakt is dat het gaat over doorsnee mensen die het moeten opnemen tegen een kwaad dat niet te stoppen lijkt. Dat is de horror in deze films. Het hoofdpersonage is niet iemand die vaardigheden heeft. Ditmaal hebben we als hoofdpersonage een vrouw die haar gezin moet zien te redden."

We kunnen Evil Dead Rise, van regisseur Lee Cronin (The Hole in the Ground), naar alle waarschijnlijkheid ergens in 2022 verwachten.

NieuwsFilm

meest populair