Vrouw van Zack Snyder mengt zich in Joss Whedon vs Ray Fisher zaak

Vrouw van Zack Snyder mengt zich in Joss Whedon vs Ray Fisher zaak

Deborah Snyder zegt dat de regisseur al eerder van wangedrag werd beschuldigd.

Acteur Ray Fisher mag dan wel een van de hoofdrollen spelen in Justice League, volgens hem was het niet een erg leuke ervaring. Vorig jaar kwam de acteur naar voren met beschuldigingen van wangedrag tegen regisseur Joss Whedon. Nu blijkt het dat er drie jaar eerder een soortgelijke klacht tegen Whedon liep.

Dit laat niemand minder dan Deborah Snyder weten, producente van Justice League en de vrouw van de originele regisseur, Zack Snyder. In een recent interview liet Deborah weten dat zij, vlak voor de bioscooprelease van de film in 2017, op de hoogte werd gesteld van een ander incident waarbij Whedon zich ook ongepast gedragen zou hebben.

Reactie
Zo zegt Deborah: ''Toen ik dat kreeg te horen heb ik meteen de studiobonzen ingelicht. Volgens mij werd de situatie afgehandeld op een manier waar het slachtoffer is kwestie tevreden mee was. Meer kan ik er niet over zeggen''.

Opvallend genoeg lanceerde Warner pas na Fisher's beschuldigingen tegen Whedon een onderzoek, dat inmiddels afgerond is. Wat er precies gebeurd is, weten we niet, maar zo zouden er wel 'acties zijn genomen'. Wat dit precies inhoudt is nog niet duidelijk, maar Joss Whedon stopte wel met zijn HBO-serie The Nevers.

Onlangs werd hij ook door castleden van zijn series Buffy the Vampire Slayer en Angel van wangedrag beschuldigd.

NieuwsFilm

meest populair