Volgende film van Steven Spielberg wordt een wel heel opmerkelijke

Volgende film van Steven Spielberg wordt een wel heel opmerkelijke

Spielberg maakte al veel uiteenlopende films.

Van dino's tot de Tweede Wereldoorlog en van een musical tot een piratenfilm. Filmmaker Steven Spielberg heeft al heel wat uiteenlopende, erg sterk ontvangen films achter zijn naam staan. Nu gaat hij aan de slag met een film die deels is gebaseerd op zijn eigen jeugd.

Via Deadline wordt duidelijk dat Spielberg samen met Amblin Partners een film gaat maken over de tijd dat hij opgroeide in Arizona. Volgens de website zou actrice Michelle Williams (Manchester by the Sea, Venom) in gesprek zijn om de moeder te spelen.

Overigens zal het verhaal wel een eigen toon en afwijkende invalshoek krijgen. Spielberg zal ook meewerken aan het verhaal, iets waar hij zich doorgaans niet mee bezighoudt. De laatste keer dat Spielberg een script schreef / bewerkte was voor A.I. Artificial Intelligence uit 2001.

Film over de jeugd van Spielberg
De opnames voor de nog titelloze film zouden deze zomer al aanvangen en daarmee wordt er gemikt op een release in 2022. Er wordt nu gezocht naar kinderen van verschillende leeftijden die onder meer de jonge Spielberg moeten gaan spelen.

De volgende film van Spielberg ligt al op de plank. De musicalremake West Side Story moest afgelopen december verschijnen, maar staat nu voor december 2021 in de boeken.

NieuwsFilm

meest populair