'Avatar 2': Dit weten we over de rol waarvoor Kate Winslet 7 minuten haar adem in moest houden

'Avatar 2': Dit weten we over de rol waarvoor Kate Winslet 7 minuten haar adem in moest houden

Kate Winslet speelt de rol van Ronal, een onderwaterwezen.

Actrice Kate Winslet speelt de rol van Ronal in Avatar 2. We weten nog vrij weinig over het personage, maar kunnen dankzij de vele nieuwtjes die de laatste maanden naar buiten zijn gebracht wel het een en ander vertellen.

Ronal maakt deel uit van de uitbreiding van de wereld van Pandora. Zij maakt onderdeel uit van was door regisseur James Cameron de 'rifmensen' genoemd wordt, en lijkt onderwater te leven. Kate Winslet speelt dus een onderwater-wezen.

Wie is Ronal
Avatar 2 speelt zich voor een groot deel onderwater af. Actrice Kate Winslet leerde haar adem maar liefst zeven minuten inhouden voor de film.

Ronal behoort tot de Metkayina, Na'vi die op de riffen van Pandora leven. Hun clan wordt beheerst door een man genaamd Tonowari. Verder weten we dat het personage van Winslet vleugels heeft of gebruikt. Dat weten we dankzij setfoto's die naar buiten zijn gebracht, en een Na'vi ceremonie laten zien. De kans lijkt groot dat Winslet daarmee een van de wat meer mystieke Na'vi speelt, die een duidelijke band met moeder natuur heeft.

Avatar-vervolgen
Er wordt gewerkt aan maar liefst vier vervolgen in de franchise. James Cameron wil een familieverhaal vertellen, dat draait om Jake Sully, Neytiri en hun kinderen.

De eerste van die vervolgen staat gepland voor release in december 2022.

NieuwsFilm

meest populair