Charlize Theron wil een lesbische versie van 'Die Hard' maken

Charlize Theron wil een lesbische versie van 'Die Hard' maken

De actrice opperde het idee al eerder, maar lijkt er serieus mee aan de slag te willen gaan.

Charlize Theron heeft de laatste jaren laten zien maar wat graag in actiefilms te spelen. Denk alleen al aan titels als Mad Max: Fury Road, Atomic Blonde en The Old Guard. Dat zorgde er ook voor dat ze door fans vaker wordt genoemd als aanvoerder van andere grote franchises. Een daarvan is een nieuwe versie van Die Hard.

Vorig jaar werd op internet nog opgeroepen om Theron de hoofdrol te laten spelen in een lesbische versie van de Die Hard-franchise. Theron reageerde enthousiast en liet weten maar wat graag te tekenen voor een dergelijke rol.

Het commentaar van Theron leek indertijd wat gekscherend, maar tijdens een nieuw interview met Vanity Fair werd de actrice gevraagd of ze echt voor die rol zou tekenen. Hierop reageerde ze als volgt:

"Zeker, dat is een geweldig idee. Daarom reageerde ik ook op Twitter. Het is een briljant idee om zo'n film te maken met twee vrouwen in de hoofdrollen. Ik teken er direct voor."

Daverend succes
Theron gaf daarnaast ook commentaar op het grote succes van The Old Guard op Netflix. Het maakt de actrice weinig uit of mensen de film op tv zagen in plaats van in de bioscopen:

"Ik denk dat de film zo succesvol was omdat hij bedoeld was voor tv. Ook qua thema sprak de film mensen aan. Een deel van mij boeit het niet dat The Old Guard niet op het witte doek was te zien. Waarschijnlijk is The Old Guard door meer mensen gezien dan al mijn andere films, buiten Fast & Furious in de bioscopen dan."

NieuwsFilm

meest populair