Tom Hardy en 'The Raid'-regisseur Gareth Evans maken 'Havoc' voor Netflix

Tom Hardy en 'The Raid'-regisseur Gareth Evans maken 'Havoc' voor Netflix

De grote namen maken nieuwe film voor Netflix.

Regisseur Gareth Evans had veel succes met de twee The Raid-films uit 2011 en 2014 en hij maakte even later voor Netflix de film Apostle (2018). Nu heeft hij een meerjarige deal met de streamingdienst gesloten.

Hij werkte uiteraard ook aan de bikkelharde serie Gangs of London en werd aangetrokken voor de reeds gecancelde DCEU-film Deathstroke. Nu is onthuld door Deadline dat hij voor Netflix - als onderdeel van een meerjarig contract - een film gaat maken met Tom Hardy.

Havoc met Tom Hardy
Havoc wordt een actiethriller en speelt zich af na een drugsdeal die fout is gelopen. Een gekwetste rechercheur moet zich een weg zien te banen door een criminele onderwereld om de vervreemde zoon van een politicus te redden, terwijl hij een diep web van corruptie en samenzwering ontrafelt dat de hele stad in zijn macht heeft.

Het is voor Hardy een van de vele projecten. Hij moet dit jaar te zien zijn in Venom: Let There Be Carnage en hij gaat werken aan titels als de actiefilm War Party van Andrew Dominik en de oorlogsfilm The Things They Carried van Rupert Sanders. Hieronder de trailer voor de Evans' misdaadserie Gangs of London.



NieuwsFilm

meest populair