Marvel Studios-fans opgelet: 2021 wordt het mooiste jaar tot nu toe

Marvel Studios-fans opgelet: 2021 wordt het mooiste jaar tot nu toe

Met maar liefst elke week nieuwe content!

Het zijn mooie weken als je fan bent van Marvel Studios. De afgelopen weken hebben we zes afleveringen van WandaVision kunnen zien, evenals twee afleveringen van Marvel Studios: Legends.

Maar er is echt nog veel meer op komst. Sterker nog: de rest van dit jaar kan je elke week nieuwe Marvel-content verwachten. Voor een groot deel concentreert zich dat allemaal op streamingdienst Disney+ en voor een deel krijgen we nieuwe content in de bioscopen.

Heel veel nieuws
Allereerst hebben we nog drie afleveringen van WandaVision te gaan. In de week van 12 maart voegt Marvel bovendien vier nieuwe afleveringen toe van Marvel Studios: Legends, die draaien om The Falcon, The Winter Soldier, Baron Zemo en Sharon Carter. Zo ben je goed voorbereid op de volgende serie in de franchise, The Falcon and the Winter Soldier.

Maar dat is niet het enige: Marvel Studios komt ook met een heel nieuwe serie: Marvel's Assembled. Die duikt op 12 maart achter de schermen van WandaVision. En dan gaat Marvel helemaal los. Op 23 april laat de serie The Falcon and the Winter Soldier zijn laatste aflevering zien.

In de daaropvolgende week komt er een nieuwe aflevering van Marvels' Assembled, die duikt in de productie van de show. De week daarna is eindelijk een nieuwe film te zien: Black Widow te zien. En toevallig krijgen we op 14 mei weer een aflevering van Assembled. Direct daarna gaat Marvel verder met de serie Loki.

Je begrijpt vermoedelijk al waar we heen willen: Marvel Studios komt vanaf nu elke week met nieuwe content, in elk geval voor heel 2021. Daarmee wordt dit dus nog een bijzonder jaar voor fans van de franchise.

NieuwsFilm

meest populair