Verplichte pauze van 10 minuten in 'Zack Snyder's Justice League' als deze in de bioscoop verschijnt

Verplichte pauze van 10 minuten in 'Zack Snyder's Justice League' als deze in de bioscoop verschijnt

Zack Snyder's Justice League duurt vier uur + 10 minuten pauze (in de bioscoop)

De bioscoopversie van Justice League uit 2017 mocht niet langer dan twee uur duren. In combinatie met heel wat reshoots door Joss Whedon zorgde dit ervoor dat we maar weinig te zien kregen van de oorspronkelijke plannen van regisseur Zack Snyder.

Snyder vertrok tussentijds en nu enkele jaren later verschijnt binnenkort de Director's Cut of populairder gezegd de Snyder Cut van de film, met de titel Zack Snyder's Justice League. Deze zal maar liefst vier uur gaan duren en verschijnt via streaming, in de States op HBO Max.

Vier uur + 10 minuten pauze indien in de bioscoop
"Als de film ooit in de bioscoop kan worden bekeken, hebben we een pauze van 10 minuten die in de film is ingebouwd. Die 10 minuten bestaat uit prachtige muziek. Dus dat voegt ook nog eens 10 minuten aan de film toe," aldus Snyder in gesprek met I Minutemen.

De muziek tijdens die tien minuten zou zomaar van Junkie XL kunnen komen, de Nederlandse DJ / Filmmuziekcomponist. De vraag is ook nog of de film in kleur en / of zwart - wit verschijnt. Als het aan Snyder ligt, lijkt het erop dat de film in zwart-wit zou moeten verschijnen. Warner Bros. denkt daar ongetwijfeld anders over. Morgen verschijnt de nieuwe trailer.



NieuwsFilm

meest populair