Ralph Fiennes hoopt na 'No Time to Die' terug te mogen keren als MI6-baas M

Ralph Fiennes hoopt na 'No Time to Die' terug te mogen keren als MI6-baas M

Craig's laatste keer als Bond, maar hoe zit het eigenlijk met andere belangrijke personages?

Acteur Ralph Fiennes neemt op het einde van Skyfall het stokje over van Judi Dench als M. In Spectre is hij dan ook te zien als het hoofd van de MI6. In No Time to Die zal dat weer het geval zijn. Ondanks het feit dat dat de laatste keer wordt dat we Daniel Craig als 007 zien, hoopt Fiennes dat hij wel mag blijven als M.

Vanwege de coronacrisis is No Time to Die, geregisseerd door Cary Fukunaga, o.a. bekend van de HBO-serie True Detective, flink uitgesteld. De film zal nu, als alles goed gaat, pas in oktober te zien zijn. Toch weerhoudt dit fans niet om al flink te speculeren over Craig's opvolger.

De anderen
Het is nog onduidelijk wat met de rest van de cast zal gebeuren, maar Fiennes wil zeker doorgaan. Tijdens een recent interview liet de acteur zich er kort over uit.

"Als iemand van Eon Films naar dit interview luistert, ik wil maar wat graag terugkeren om de nieuwe Bond te trainen! Ik vind het geweldig om M te spelen en ik vind het een eer om deel uit te mogen maken van deze franchise''.

''Ik weet echter niet wat het plan is. Er gaat veel veranderen. Ik heb er in ieder geval van genoten en ik vond het geweldig met Daniel te mogen werken. Hij is een fantastische Bond. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan deze ervaring, dus hopelijk zit het voor mij nog niet op!''

NieuwsFilm

meest populair