Russo-broers delen hun visie op live-action 'Hercules'

Russo-broers delen hun visie op live-action 'Hercules'

Het belooft een waar spektakel te worden, dat je jaren zal laten genieten.

De Russo-broers hebben een update gegeven over de live-action Hercules-film. Anthony en Joe zijn als producenten verbonden aan deze remake van Disney.

De studio is al jaren bezig om hun catalogus door te spitten naar tekenfilms die geschikt om naar de echte wereld te halen. De geliefde Classic Hercules staat al een tijdje op de lijst, maar er is weer een stap vooruit gezet. Het script is namelijk bijna klaar.

Emotionele connectie
Joe: "Het script is over een week klaar. We hebben er veel tijd en zorg aan besteed. De film is erg belangrijk voor mij en mijn kinderen. We keken hem vaak toen ze kinderen waren, dus we hebben er een emotionele connectie mee."

"Onze bedoeling is altijd om te kijken hoe we iets kunnen opbouwen. Wat kunnen we doen om het uit te breiden en hoe vinden we andere manieren om het verhaal te vertellen?"

Missie
"Dat gaan we ook bij Hercules doen," aldus de producent. "We bouwen een interessante wereld die verder gaat dan het origineel. We denken dat het publiek daar op zit te wachten. Ze willen iets zien waar ze zich de komende tien jaar in kunnen verliezen. Het is onze missie om die ervaring te bieden."

Het lijkt er op dat de broers het hier over een franchise hebben. Gezien de Griekse mythologie bol staat van spannende verhalen, is dit zeker niet onmogelijk.

NieuwsFilm

meest populair