Nee. Deze grote namen zitten helemaal niet in 'Spider-Man: Homecoming 3'

Nee. Deze grote namen zitten helemaal niet in 'Spider-Man: Homecoming 3'

Tom Holland ontkent dat Andrew Garfield en Tobey Maguire te zien zijn.

In de Oscarwinnende animatiefilm Spider-Man into the Spider-Verse uit 2018 zag je mogelijk al flink wat Spider-Mannen bij elkaar komen. Gezien het recente castingnieuws wordt aangenomen dat dit ook in Spider-Man: Homecoming 3 gaat gebeuren.

Dit zou kunnen betekenen dat acteurs Andrew Garfield en Tobey Maguire terug zouden keren als de Peter Parkers die zij speelden in eerdere reeksen rond de Marvel-held. Maar dit lijkt niet te gaan gebeuren.

Geen Garfield en Maguire
In gesprek met Esquire was huidige Spider-Man acteur Tom Holland hier heel duidelijk over. "Nee, nee, ze zullen niet in deze film verschijnen," aldus de acteur die we zagen in de solofilms Spider-Man: Homecoming uit 2017 en Spider-Man: Far From Home uit 2019.

"Tenzij ze het meest omvangrijke stukje informatie voor mij hebben verborgen, waarvan ik denk dat het een te groot geheim is om voor mij verborgen te houden," zei Holland. "Maar op dit moment, nee. Het zal een vervolg zijn op de Spider-Man-films die we hebben gemaakt."

De derde Spider-Man solofilm van regisseur Jon Watts staat op dit moment gepland voor aankomende december. Geloof jij Holland?

NieuwsFilm

meest populair