'Bridgerton'-ster reageert op de aanblijvende James Bond-geruchten

'Bridgerton'-ster reageert op de aanblijvende James Bond-geruchten

Is 'ie er nu al klaar mee?

Er gaan geruchten dat Regé-Jean Page, die met Netflix-serie Bridgerton zijn doorbraak maakte in Hollywood, een van de kandidaten is voor de rol van James Bond.

De acteur zou zelfs de beoogd opvolger zijn van Daniel Craig, al zijn de bookmakers daar helemaal niet zo enorm zeker van. In een reactie zei Page al dat hij zich vereerd voelt, maar nu lijkt het erop dat het niet zover gaat komen.

Einde aan maken
"Bridgerton is het enige woord dat met een B begint, dat ik mag zeggen. Ik kan dus niet ingaan op andere B-woorden!" grapte hij.

Tegelijk maakt de acteur er dus wel een einde aan: voorlopig is dit gewoon niet aan de orde. Waarschijnlijk is de acteur de vrij constante vragenstroom over de rol van James Bond wel een beetje beu, of er wordt achter de schermen stiekem wel een gesprek gevoerd. Dat laatste lijkt niet zo waarschijnlijk.

Eerder al zei Page: "Kijk, als je Brits bent, en je doet iets wat mensen kennen en goed ontvangen wordt, roepen mensen meteen iets over het B-woord." Dat lijkt voorlopig dus inderdaad niet aan de orde voor hem.

NieuwsFilm

meest populair