Gerucht: Er komt een 'Game of Thrones'-film

Gerucht: Er komt een 'Game of Thrones'-film

De film moet op HBO Max te zien zijn straks.

George R.R. Martin werkt nog volop aan zijn zesde boek in de A Song of Ice and Fire-franchise. Intussen kijkt HBO Max naar zoveel mogelijk spin-offs om in de franchise te maken.

Zo krijgen we een serie die House of the Dragon zal heten en draait om de familie Targaryen en de onderlinge strijd die daarbinnen gevoerd werd. Ook zien we Dunk & Egg, gebaseerd op novelles van Martin. En nu gaat het gerucht dat er gewerkt wordt aan een film.

Een film?
Daniel Richtman, die zo nu en dan goed zit met zijn geruchten, stelt dat er gekeken wordt door HBO Max om een film te maken die zich afspeelt in het Game of Thrones-universum.

Hij zegt niets over het mogelijke plot van de film en stelt enkel dat deze zich ook in de wereld van de franchise afspeelt. Dat zou kunnen betekenen dat de film zich dus afspeelt op Westeros, maar wie weet duikt HBO ook naar andere locaties in de fictieve wereld van George R.R. Martin.

Of het verhaal van Richtman klopt is natuurlijk nog zeer de vraag. Maar soms zit hij goed met zijn geruchten, dus wie weet geldt dat ook nu. Duidelijk is dat de franchise uiterst belangrijk is voor HBO: dat verloor 40% van zijn kijkers toen de serie ten einde kwam.

NieuwsFilm

meest populair