Ongebruikte scène 'Avengers: Endgame' nu toch ingezet

Ongebruikte scène 'Avengers: Endgame' nu toch ingezet

In WandaVision keert de verwijderde after credit scène alsnog.

Afgelopen vrijdag verscheen alweer de vijfde aflevering van de serie WandaVision op de streamingdienst van Disney+. De opvallende show rond Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen had weer meerdere verrassingen.


Let op: in dit bericht staan meerdere spoilers voor de vijfde aflevering van WandaVision


Even geleden werd al duidelijk dat Avengers: Endgame eigenlijk een standaard credit scène moest krijgen, oftewel een teasend filmpje tijdens of na de aftiteling. Deze werd uiteindelijk toch niet gebruikt.

Acteur Paul Bettany meldde eerder dat aan het einde van Endgame een scène te zien moest zijn waarin het lichaam van zijn Vision in een soort lijkzak te zien moest zijn. Dit werd door Kevin Feige tegengehouden.

Verwerkt in WandaVision
Nu blijkt dat dit deel is opgenomen in WandaVision. In aflevering vijf zien we namelijk hoe de nieuwe organisatie S.W.O.R.D. onderzoek doet op het lichaam van Vision. In de beelden zien we hoe Wanda Maximoff het lichaam van haar geliefde komt opeisen.

En zo wordt duidelijk wat er met Vision is gebeurd na Infinity War en Endgame en hoe we Vision nu levend kunnen zien. De aflevering onthulde overigens ook dat Vision nu weer echt leeft in het Marvel Cinematic Universe, in ieder geval tijdens de eerste MCU-serie op Disney+.

Meer weten over de grote onthullingen in aflevering vijf? Check de details op SerieTotaal in het artikel Vier schokkende onthullingen van 'WandaVision' op een rij
.

NieuwsFilm

meest populair