Deze acteur herkende Colin Farrell niet op set 'The Batman'

Deze acteur herkende Colin Farrell niet op set 'The Batman'

Colin Farrell wordt de Penguin.

Voor sommige films worden acteurs zo opgemaakt dat bijna niet te zien is dat hij of zij een bepaald personage speelt. Dit lijkt ook het geval te zijn met Colin Farrell, die in de superheldenfilm The Batman de rol gaat spelen van de Penguin.

De acteur werd namelijk niet herkend op de set van de film van Warner Bros. en regisseur Matt Reeves. In gesprek tijdens de talkshow This Morning zei acteur Rupert Penry-Jones dat hij Farrell niet kerkende.

"Ik arriveerde op de set en er liep een man rond die zo overmoedig was. Ik had geen idee wie hij was," legde Penry-Jones uit. "Hij was heel vriendelijk, hij vertelde allemaal verhalen. Ik had zoiets van: 'Wie is deze man?' Ik dacht dat hij er misschien voor een bijrol was. Hij bleef tegen me praten, gewoon heel vriendelijk, heel aardig, en ik begon dingen op te merken aan zijn kostuum."

Colin Farrell als Penguin
"Hij had een beugel om zijn been en rare littekens op zijn gezicht," vervolgde hij, "en ik dacht: 'ze hebben nogal wat moeite gestoken in een ondersteunend personage...' en plotseling besefte ik, 'Wacht even, deze man moet de Penguin spelen, oh mijn God, dat is Colin Farrell!' Je kon het niet zien, het was verbazingwekkend."

In de film speelt Penry-Jones de rol van Gotham City Mayor Don Mitchell en The Batman staat gepland voor maart 2022. In onderstaande trailer is Farrell al kort te zien.



NieuwsFilm

meest populair