Will Smith in nieuwe film van 'Deadpool'-regisseur David Leitch

Will Smith in nieuwe film van 'Deadpool'-regisseur David Leitch

Grote Amerikaanse acteur kiest voor dramafilm van actie-regisseur.

Acteur Will Smith was verleden jaar in een van de grootste blockbusters - Bad Boys for Life - te zien en dit jaar duikt hij op in de biopic King Richard. Maar de acteur gaat komende jaren in nog veel meer films spelen.

Nu is bekend geworden dat hij heeft getekend voor de nieuwe film van David Leitch, de man achter films als John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Hobbs & Shaw. Dit nieuws komt via Deadline en de film heet Fast & Loose.

Misdaaddrama van David Leitch
Opvallend is dat de film geen (keiharde) actiefilm wordt, maar meer een misdaadfilm. In Fast & Loose wordt John Riley (Smith) wakker in Tijuana in de VS, zonder enige herinnering, nadat hij voor dood is achtergelaten. Hij volgt een reeks aanwijzingen om zijn identiteit te achterhalen en ontdekt dat hij twee verschillende levens leidt.

Een als een supersuccesvolle misdaadbaas, omringd door mooie vrouwen, duur speelgoed en een weelderige levensstijl, én de ander als een undercover CIA-agent, maar met een nietig salaris, helemaal geen familie- of gezinsleven en geen enkel succes. Het probleem is dat hij zich niet kan herinneren welke van deze twee mensen zijn ware identiteit is, en nog belangrijker, welk leven hij echt wil leiden.

Verdere details zijn nog niet onbekend en Smith neemt eerst nog de film Emancipation op met Antoine Fuqua, voor Apple TV+.

NieuwsFilm

meest populair