Marvel Studios geeft in 'WandaVision' eerste aanwijzing voor hoe de X-Men naar het MCU komen

Marvel Studios geeft in 'WandaVision' eerste aanwijzing voor hoe de X-Men naar het MCU komen

Dit is pas een hint!

De serie WandaVision is in volle gang op Disney+ en bereikte vandaag het middelpunt. Althans, we kregen de vijfde van negen afleveringen te zien, dus technisch gezien ging de serie daar ook weer aan voorbij.

Vandaag deed de serie een bijzonder schokkende onthulling, die een belangrijke aanwijzing geeft voor hoe Marvel Studios straks om zal gaan met het multiversum. Lees dus alleen verder als je niet bang bent voor SPOILERS.

De onthulling
Aan het einde van de aflevering debuteerde Evan Peters als Quicksilver. We zagen dus niet Aaron Taylor-Johnson, die in Avengers: Age of Ultron om het leven kwam, maar een heel andere variant van Quicksilver.

Daarmee heeft Scarlet Witch ineens al helemaal haar perfecte gezin in Westview, want haar overleden broer is terug. En het maakt dat we heel anders kunnen kijken naar de wijze waarop de X-Men straks naar het MCU komen.

Het zou nu namelijk zomaar eens zo kunnen zijn dat het multiversum de sleutel vormt. Dat past ook binnen de geruchten dat Spider-Man 3 schurken uit eerdere versies van de franchise terugbrengt.

Wellicht dat op die manier straks ook de X-Men debuteren. En dan zouden oude bekenden zomaar eens terug kunnen keren!

NieuwsFilm

meest populair