3 razende actiefilms die gewoon op Netflix staan

3 razende actiefilms die gewoon op Netflix staan

Uiteraard staan de Fast & Furious films op Netflix, maar welke razendsnelle actiefilms zie je nog meer?

Er staan de nodige actiefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie actiefilms met heel wat PK's. Heb jij deze gezien, of denk je er een of meer van te gaan kijken?

Faster

Regie: George Tillman Jr. | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Oliver Jackson-Cohen, Carla Gugino, Maggie Grace | Bekijk hier



Ex-gevangene Driver wil zich wreken op de moordenaars van zijn broer, maar hij wordt zelf op de hielen gezeten: de jager wordt tegelijkertijd de prooi. Een lekkere actiefilm uit 2010 met onder meer Dwayne Johnson en Billy Bob Thornton.

Need for Speed

Regie: Scott Waugh | Hoofdrollen: Dakota Johnson, Michael Keaton, Rami Malek, Dominic Cooper, Aaron Paul | Bekijk hier



Met Aaron Paul, Dominic Cooper en Imogen Poots moest deze titel in de voetsporen treden van Fast & Furious. Dit lukte de verder prima actiefilm niet. Het bleef bij één film. Een straatracer die net op vrije voeten is, zet alles op alles in een wilde crosscountryrace om wraak te nemen op de man die hem liet opdraaien voor doodslag.

Overdrive

Regie: Antonio Negret | Hoofdrollen: Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana de Armas, Gaia Weiss, Simon Abkarian, Clemens Schick, Abraham Belaga | Bekijk hier



Twee criminele broers die graag vintage sportauto's stelen, raken verstrikt in de vete tussen twee rivaliserende Franse maffiosi. Met rollen voor Scott Eastwood, Freddie Thorp en Ana de Armas is dit de meest recente racefilm van deze drie, en misschien ook wel de minste. Wat zeg jij?

NieuwsFilm

meest populair