De dood van Iron Man is een thema in nieuwe serie op Disney+

De dood van Iron Man is een thema in nieuwe serie op Disney+

Voorlopig zijn we nog niet van Tony Stark af.

De afgelopen dertien jaar hebben we veel van Tony Stark / Iron Man van acteur Robert Downey Jr. op het witte doek mogen zien. Het personage maakte het Marvel Cinematic Universe groot, maar in Avengers: Endgame werd er na een enorm gevecht afscheid van de levende Tony genomen.

De dode Tony zal echter nog lang voortleven in het MCU. Spider-Man: Far From Home stond grotendeels in het teken van zijn vertrek en in de series die aankomende maanden op Disney+ verschijnen zal zijn naam vast ook vallen.

Dood Iron Man belangrijk in Armor Wars
Eén van de series die op Disney+ verschijnt, mogelijk in 2022 of anders 2023, is Armor Wars en deze zal zich richten op het personage James "Rhodey" Rhodes a.k.a. War Machine van acteur Don Cheadle.

"Ik ben er vrij zeker van dat de dood van Tony Stark een rol zal spelen in de serie," aldus Cheadle in gesprek met BroBible. Armor Wars gaat over de ergste angst van Tony Stark die uitkomt: wat gebeurt er als zijn technologie in verkeerde handen valt?

De War Machine zoals we die nu kennen zal zich waarschijnlijk sterk verbeteren en het opnemen tegen heel wat schurken. In de comics zijn dat onder meer Beetle, Shockwave, Stilt-Man, de Crimson Dynamo, Controller, Mauler, Professor Power, Titanium Man en de Raiders.

NieuwsFilm

meest populair