'Zack Snyder's Justice League' is gewelddadig en bloederig

'Zack Snyder's Justice League' is gewelddadig en bloederig

De film heeft eindelijk een R-Rating gekregen.

Zack Snyder voorspelde het natuurlijk al een tijd geleden: zijn Justice League zou een R-Rating gaan krijgen. Die verhalen blijken uit te zijn gekomen.

De film heeft inderdaad een R-Rating gekregen van de MPAA. Dat heeft te maken met "geweld en taalgebruik", lezen we op de Film Ratings website. Daarmee lost Snyder dus een eerdere belofte in, nadat hij eerder al die kant op neigde met Batman v Superman: Dawn of Justice.

R-Rating
Snyder vertelde in een interview nog dat zijn film "gestoord en episch" is en "waarschijnlijk een R-Rating krijgt. Dat is nog niet zeker, maar het voelt gewoon zo." Dat heeft onder meer te maken met "Steppenwolf die doodleuk mensen doormidden hakt."

Uiteindelijk komt dat verhaal van Snyder van enige maanden geleden dus ook echt uit en wordt de film bloederig, gewelddadig en krijgen we heel wat grof taalgebruik te zien.

Zack Snyders Justice League duurt vier uur. Oorspronkelijk zou HBO Max de film als miniserie uitbrengen. Dat gaat niet meer gebeuren, in plaats daarvan wordt het een film van vier uur. Daarin zien we hoe de Justice League de Aarde moet redden van Darkseid, die het op onze planeet voorzien heeft.

NieuwsFilm

meest populair