Rebel Wilson deelt opnieuw foto nu dat zij weer single is

Rebel Wilson deelt opnieuw foto nu dat zij weer single is

De actrice ziet er heel anders uit dan een jaar geleden.

Enkele dagen geleden deelde Jojo Rabbit-actrice Rebel Wilson nog een foto van zichzelf, nadat zij maar liefst zo'n 30 kilo was afgevallen. Ze zei toen genoeg mannelijke aandacht te krijgen. Achter haar eigen relatie heeft ze echter nu een punt gezet.

De actrice is namelijk niet langer een stel met zakenman Jacob Busch. Dit liet de Australische Wilson weten op Instagram. Daar deelde ze de onderstaande foto met de tekst: ''Ik heb veel aan mijn hoofd. Een vrijgezel meisje op weg naar de Super Bowl''.



Relatie
Wilson, o,a. bekend van haar rollen in films als Pitch Perfect, Bridesmaids en Isn't it Romantic, ontmoette Busch in 2019. In 2020 waren de twee officieel een stel, toen ze voor het eerst afgelopen september samen op een rode loper verschenen.

Sindsdien deelde Wilson wel vaker kiekjes samen met Jacob. Destijds kwam daar best wel wat kritiek op, toen sommige mensen beweerden dat de actrice alleen maar een 'knappe man' kon krijgen toen ze begon af te vallen.

Wilson liet zich daar toen over uit: ''Tegen de mensen die mensen wil ik zeggen dat ik al met Jacob was toen ik op mijn zwaarst was. Hij vond me leuk toen ik 100 kilo woog maar ook nu ik 75 kilo weeg. Hij vindt me leuk om wie ik ben''.

Dit was klaarblijkelijk toch niet genoeg om samen te blijven. Een woordvoerder van de actrice heeft de breuk inmiddels bevestigd, al laat hij niets los over de reden waarom de twee niet langer bij elkaar zijn.

NieuwsFilm

meest populair