Gal Gadot zit er lekker relaxed bij op Insta-foto

Gal Gadot zit er lekker relaxed bij op Insta-foto

De Wonder Woman-actrice pakt even haar momentje.

Actrice Gal Gadot begint ondertussen de grootste naam in Hollywood te worden. De afgelopen jaren maakte ze bij het grote publiek naam als Wonder Woman en komende jaren is ze in heel wat grote films te zien.

Zo moet Death on the Nile nog gaan verschijnen en we zien Gal dit jaar ook op Netflix in de actiethriller Red Notice en op HBO Max / Ziggo in Zack Snyder's Justice League.

Maar er zijn meer projecten, met de biopic Irena Sendler, de biopic Cleopatra, de Netflix-actiefilm Heart of Stone en een derde Wonder Woman. Én ze gaat nog een rol spelen in de tv-serie over het leven van Hedy Lamarr.

Gal Gadot is lekker relaxed
De mooie actrice lijkt er verder lekker gewoon onder te blijven. Dit bewijst een nieuwe foto op Instagram wel. Ze deelde deze met haar bijna 50 miljoen volgers en schrijft erbij: "Huiselijke middag ❤️ overgenomen door mijn Alma."

En met Alma verwijst ze naar haar dochter. De kleine Alma moet overigens ook groot in Hollywood worden. De kleine is op dit moment negen jaar en was al te horen in The Angry Birds Movie 2 (2019) en ze had een rolletje in Wonder Woman 1984 als het sneeuwbalmeisje.


[b]Zien hoe de 35 jarige Gal Gadot er lekker relaxed bij zit? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair