Eerste foto van de "nieuwe" Joker in 'Zack Snyder's Justice League'

Eerste foto van de "nieuwe" Joker in 'Zack Snyder's Justice League'

De Joker van Jared Leto maakt zijn debuut in de tweede versie van Justice League uit 2017.

Volgende maand verschijnt op naar verwachting Ziggo Movies & Series XL Zack Snyder's Justice League. In die film krijgen we verschillende nieuwe personages te zien, waaronder Darkseid, Desaad en Martian Manhunter. Zij waren dus niet in de eerste versie te zien.

Maar zo zijn er meer. Ook Jared Leto zal in The Snyder Cut te zien zijn als de Joker, die hij eerder speelde in Suicide Squad uit 2016. Zijn aandeel daarin werd niet enorm goed ontvangen, en recent werd duidelijk dat hij er in de nieuwe Justice League anders uit zal zien.

Eerste foto Joker in Zack Snyder's Justice League
Regisseur Zack Snyder heeft nu een eerste foto van Leto's "nieuwe" Joker gedeeld. Helaas is de foto opzettelijk erg wazig en daarmee probeert de regisseur het publiek ongetwijfeld te hypen.

Naar verluidt heeft Snyder er maar liefst $70 miljoen aan mogen uitgeven en dat bedrag komt uiteraard bovenop de $300 miljoen die al werd uitgegeven aan de film uit 2017.

Uiteraard is er de hoop dat zowel Justice League als Leto's Joker er beter op worden, maar of dit zo is weten we pas vanaf 18 maart.



NieuwsFilm

meest populair