'John Wick'-actrice Ruby Rose vervangt Elliot Page in gamerkomedie '1Up'

'John Wick'-actrice Ruby Rose vervangt Elliot Page in gamerkomedie '1Up'

De 34-jarige Rose neemt het stokje over van Page.

Acteur Elliot Page, o.a. bekend van Juno en Inception, kwam nog niet zo heel lang geleden uit de kast als transgender. Afgelopen week kwam de acteur opnieuw in het nieuws, toen hij liet weten een punt te zetten achter zijn huwelijk met choreografe Emma Portner. Voor onduidelijke reden keerde hij ook de gamerkomedie 1Up de rug toe, maar nu is wel al een vervanger gevonden.

Ruby Rose, o.a. bekend van John Wick: Chapter 2 en de serie Batwoman, neemt namelijk het stokje over van Page. De film zal worden geregisseerd door Kyle Newman (o.a. bekend van Fanboys)

Wat te verwachten
1Up is een samenwerking tussen filmstudio Lionsgate en nieuwssite Buzzfeed om sociaal relevante films voor 'millennials en generatie Z te maken'.

Het verhaal volgt een jonge vrouw genaamd Valerie Lee (gespeeld door Paris Berelc) die deel uitmaakt van een esports-team, een sportteam voor gamers.

Op een gegeven moment is ze het echter helemaal beu dat haar mannelijke teamgenoten haar constant psychologisch manipuleren. Als gevolg hiervan besluit ze samen met haar professor (Rose) en haar beste vriendin een vrouwenteam op te richten.

NieuwsFilm

meest populair