3 gruwelijk spannende films die nu gewoon op Netflix staan

3 gruwelijk spannende films die nu gewoon op Netflix staan

Veel goede horrorfilms/horrorthrillers op Netflix.

Er staan veel spannende horror(thriller)films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal goed! Hieronder drie van die films die gewoon op Netflix te vinden zijn. Wat vind jij van deze films?

Jigsaw

Regie: Michael en Peter Spierig | Hoofdrollen: Tobin Bell, Laura Vandervoort, Callum Keith Rennie, Clé Bennett, Michael Boisvert | Bekijk hier



In dit meest recente, achtste deel van de Saw-reeks van bedenker James Wan zorgt een reeks moorden in de stad voor een schok bij onderzoekers wanneer al het bewijs wijst in de richting van een seriemoordenaar die al jaren dood is. Dit jaar moet deel negen verschijnen, met de titel Spiral.

Insidious

Regie: James Wan | Hoofdrollen: Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye, Ty Simpkins, Barbara Hershey | Bekijk hier



Een gezin uit een buitenwijk verhuist omdat ze geloven dat het spookt in hun huis. Ze ontdekken echter dat het niet het huis is dat spookt maar hun oudste zoon. Na Saw regisseerde James Wan meerdere films en met Insidious startte hij opnieuw een reeks. Deel twee en drie (een prequel) staan ook op Netflix.

The Conjuring

Regie: James Wan | Hoofdrollen: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, Sterling Jerins, Ron Livingston, Mackenzie Foy, Lili Taylor, John Brotherton | Bekijk hier



Ook deze horrorfilm komt van Wan en is de start van het Conjuring Universe. Deze huiveringwekkende film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van een familie in New England die op de boerderij op geesten stuit. De derde Conjuring heet The Conjuring: The Devil Made Me Do It en verschijnt later dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair